Treballar pel teu poble té premi. No fer-ho...també.

Premi Raïm:

"Per a aquella persona, col·lectiu, agrupació o associació que haja contribuit, mitjançant el seu treball, al benefici de Xàbia i al de tots els xabiencs/xabienques."

Premi Bacora:

"Per a aquella persona, col·lectiu, agrupació o associació que NO haja contribuit, mitjançant el seu treball, al benefici de Xàbia i al de tots els xabiencs/xabienques."

A qui li donaries el Raïm?

A qui li donaries la Bacora?

Qui mereix el Premi Raïm? Per què?

27 comentaris:

Mar ha dit...

El premi Raïm ho mereix Xàbia Viva, perquè de forma desinteressada s'ha preocupat per activar la vida cultural de Xàbia. Ànim components de Xàbia Viva, continueu així, ho esteu fent molt bé!!!

Raki ha dit...

Xàbia Viva!!

Anònim ha dit...

El raïm per a Xàbia Viva!!!

Anònim ha dit...

jo tb li ho donaria a Xàbia Viva per les seues activitats culturals i de restauració dels molins. tb a la colla Xirimitabs per la seua participacio en esdeveniments com el 25aniversari del CB Joventut Xàbia, la cursa del dia de la dona i actes molts diferents intentant no perdre la tradicio musical de la marina alta.

Anònim ha dit...

Per a Xàbia Viva!!! També per a Pep Bas i la Romàntica del Saladar. Ah! I per a la Plataforma salvem el litoral per oposar-se a la destrucció de la platja de la grava i del Port pesquer de Xàbia. A Xirimitabs i el grup de Danses del Portitxol també... hi ha molts raims!!!

Terete ha dit...

of course, el premi ha de ser per a Xàbia Viva.
i la menció especial per al grup de Medi Ambient de la Creu Roja.

Fernando Sala Soler ha dit...

trobe que Xàbia Viva seria un ferm candidat al premi raim, per activar la vida cultural de Xàbia i despretar i animar a als xabiencs a fer de Xàbia un poble millor per a tots. Tamb´e trobe un candidat mereixcudissim a Pep Bas, persona vullguda per tot el poble i percusor de moltes iniciatives culrurals a Xàbia.

marteta ha dit...

el meu raïm va per a Xàbia Viva i Pep Bas i la romàntica del Saladar... han fet molt per la cultura de xàbia i les nostres arrels

Anònim ha dit...

Perdonad por no escribir en valenciano pero mis conocimientos solo llegan a poder entenderlo pero no a escribirlo.
Opino que el premio Raim puede ser para Xabia Viva por todo lo que estan haciendo por el bien cultural de Jávea.
Ahora tambien quiero dejar mi comentario y apoyo a alguien que tambien está haciendo algo por Jávea manteniendonos informados en todo momento del tiempo, me refiero a Meteoxabia, mi apoyo tambien.

Anònim ha dit...

La Romàntica del Saladar, fent homenatge a Pepe Bas. O Pepa Guardiola també ha representat bastant bé l'esperit del vostre poble en el seus nombrosos llibres

Anònim ha dit...

A Pep Bas, una gran persona, un gran músic, un gran mestre, un gran xabienc, un gran valencià, un gran patriota que ens ha deixat massa prompte.

Mitrídates ha dit...

A Pep Bas, in memoriam... per una vida dedicada a l'ensenyament, a la música i al compromís pel seu poble i el seu país.

Anònim ha dit...

El raim per a Pep Bas

Anònim ha dit...

Salvador Salvà, compositor del pasodoble Xábia.

Anònim ha dit...

A Pep Bas y en general a la Romántica del Saladar

Anònim ha dit...

Xàbia Viva por todo lo que hace !

También podría ser para aquellos que promocionan Xàbia, como por ejemplo el tenista David Ferrer o el composito de "Xàbia" el maestro Salva.

Begonya ha dit...

A Xàbia Viva, perquè els agrada el seu poble, la seva gent, la seva cultura i la seva llengua i perquè el seu treball n'és una mostra. Endavant...

Anònim ha dit...

"El meu premi raïm és: Per a tots aquells comerciants i empresaris de Xàbia que lluiten dia a dia per a salvar el seu negoci. Gràcies."

Anònim ha dit...

a Pep Bas pel seu paper com a mestre, músic, llaurador... i una de les persones més nobles que ha tingut este poble

Anònim ha dit...

El premi Raïm per a Xàbia Viva, per ser una iniciativa molt heterogènea de jovens que lluiten per mantidre el patrimoni cultural de Xàbia en peu, entre altres coses.

Anònim ha dit...

a Pep Bas

Anònim ha dit...

Es de veres que Xabia Viva es mereix el premi, pero trobe que Pep Bas s'ho mereix mes, a mes, estic segur que a Xabia Viva no li importaria esperar un any per ser premiada per la seua gran tasca. Desde el meu punt de vista aquest any deuria de ser aixi. Ens vegem el dijous!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb molts dels comentaris que hi han, i com molt be ha dit l'anterior Xàbia Viva entendrà i sabrà esperar un altre any, perque aquest pense que Pep Bas a titol postum es al millor

Vicent Mahiques ha dit...

A Pep Bas, pels anys que ha passat en l'ensenyament, en la música i sobretot lluitant pel territori, per la gent i pel futur de Xàbia. Donem-li l'homenatge a tota una vida.

Anònim ha dit...

Jo també pense que Pep se'l mereix!

Anònim ha dit...

A Xàbia viva pel seu treball i constància. A xirimitabs per la seva tasca en l'ensenyament de la dolçaina i tabal i de la música tradicional i popular per a acostar-la als més jovens, al CB joventut Xàbia pels seus 25 anys d'existència i tasca realitzada a la joventut del poble.A Pepa Guardiola pels seus llibres i escrits, a La romàntica del saladar pel seu treball en el món de la música folk i per finalitzar a la banda de música de Xàbia per la seva tasca en el món del jovens, donant-los a coneixer la música.

Xàbia Meravellosa ha dit...

Sense cap dubte la gent de Xàbia Viva, per la seua tasca en favor de la cultura i el patrimoni del nostre poble, és la més clara mereixedora del premi Raïm.
Enhorabona chicons, sou unics!