Treballar pel teu poble té premi. No fer-ho...també.

Premi Raïm:

"Per a aquella persona, col·lectiu, agrupació o associació que haja contribuit, mitjançant el seu treball, al benefici de Xàbia i al de tots els xabiencs/xabienques."

Premi Bacora:

"Per a aquella persona, col·lectiu, agrupació o associació que NO haja contribuit, mitjançant el seu treball, al benefici de Xàbia i al de tots els xabiencs/xabienques."

A qui li donaries el Raïm?

A qui li donaries la Bacora?

Qui mereix el Premi Bacora? Per què?

20 comentaris:

Unknown ha dit...

A Don Vicente, el senyor retor.

Anònim ha dit...

no ho havia pensat pero si, el senyor retor es mareix la bacoreta...

JUAN ha dit...

UNA BACORETA PER AL RETORET...

Anònim ha dit...

Al retor per escripturar-se l'església, a Juan Moragues per oferir Xàbia al millor postor (parkings, via augusta, port, alcalde constructor,...), a Marina Punta del Este, a Nueva Javea per pensar que Xàbia està a l'Àfrica, per pensar que el valencià és un dialecte curiós, per asustarnos amb els seus projectes i per considerarse més europeus que nosaltres, a l'arquitecte municipal pel xaletet de la Granadella, a les concejales del PP per se marionetes guapetes que no fan res, al Bloc-centristes per voler manar a qualsevol preu i enganyar al poble volent comprar els parkings (obres), al Psoe per estar a favor del Port esportiu i relacionar-se amb Marina punta de l'este, a la llista perdedora del PP (Juanlu, Patxanca, Font) no sabria si mereixen el raim per fer-nos riure a tot el poble una setmana o la bacora pels seus interesos econòmics (Port esportiu) i l'espectacle lamentable, al amo de la siesta per ocupar mig montanyar il·legalment, a Ortolà CPJ per ser un partit satèlit de Moragues, a tots els de Xàbia que es queixen quan els lleven un dia de festa però no fan res quan els atraquen amb els parkings, els furten l'esglesia, els pugen els impostos i permeten la corrupció. Als xiringuitos que no compleixen la llei, als taxistes que conduixen massa rapit, a la gent que pense que tenir 9 supermercats a Xàbia es viure del turisme, als comerciants del poble que posen un lletrero dient que tornen en 5 minuts i no obrin en 3 dies, a la gent del port beata que vota al PP i després s'arrepentixen, a les ueles del carrer nou que xarren massa, a tots els polítics dels últims 30 anys per permetre que Xàbia no tinga ni piscina, ni complexe esportiu en condicions, auditori, centres per a joves, diverses linies d'auobus, arenal abandonat, carreteres lamentables, etc etc etc. No hi ha prou terreno a Xàbia per planatar suficients figueres que donen tantes bacores.

Juanjo ha dit...

Molt bon comentari!

marteta ha dit...

l'anonim s'ha quedat agust, eh? jeje..
la meua bacoreta podria ser per a tots eixos pero trobe que va pal senyor retor i tots els polítics en general

Fernando Sala Soler ha dit...

el comentari de l´anonim es molt bo si senyor, jo li donaria la nostra benvolguda bacoreta al senyor moragues per fer de Xábia el seu propi monopoli (el joc). perque Xàbia es més que un montó de rajoles i bigues. encara que també es mereix la bacora el senyor retor per furtar al poble de Xàbia l´esglesia-fortaleza i damunt dir que ell no ha fet res!!

Anònim ha dit...

Al retor!!!

Anònim ha dit...

osti,si li'l doneu a Moragues segur que trau rentabilitat política del premi i això em fa fredat!!! . I cada quan voleu donar el prèmi? es que tots els nominats fan mèrits per a merexer-lo. Que no podríeu donar-ne un cada setmana?

Anònim ha dit...

A moragues no que fará política amb aixó!!!
Al RETORET, i als fi... de p... que estan per damunt d´ell!!

Anònim ha dit...

Als mamons que es posen el formigó davant de casa en el 2n muntanyar!!!!

Anònim ha dit...

jo li'l donaría al M.I. Ajuntament de Xàbia, per haver fet del servei public una ferramenta per al profit personal amb temes com el parking, les obres...
I una menció especial al Sr. Juan Moragues Pons, que s'ha fet mija amb Xàbia i ara la ven amb les 3 inmobiliaries que ha ficat.
sembla que diga: soc un lladre i açi estic!

Anònim ha dit...

Jo li'l donaria a l'Ajuntament de Xàbia en primer lloc i en segon lloc a tots els que vivim a este poble i no fem res més que queixar-nos i no movem un dit per solucionar res...

Anònim ha dit...

La bacora se la donaria al Sr. Juan Moragues que se la mereix, però ben gran a veure si li cau damunt, " Que sort de ser anònim per que si no este em denuncia dient que li tirat un misil)"
i a tots els politícos que pel mer fet d'estar dins de l'ajuntament es creuen que es seua, que s'obliden que l'ajuntament és del i per al POBLE (y el poble, 'Lo dic per si no ho saben' som els de Xàbia)"

Anònim ha dit...

a moragues i l'arquitecte que totes les denuncies que te pel seu xalet san perdut!!!!!!!

Antonio Cardona ha dit...

A Moragues por los años que lleva robándonos, amañando elecciones internas y externas y dando mala imagen de nuestro pueblo. A ver si además de la bacora podemos enviarle también a la cárcel.

Anònim ha dit...

A "Marina Punta del Este". L'empresa que vol fer el port esportiu i fer desaparèixer el port mariner.

Anònim ha dit...

Al senyor Salvador Vila, per destruir part del pla de Xàbia, construint apartaments, bungalows i altres contruccions, que ara no es poden ni vendre ni comprar i a totes aquelles autoritats que ho han permet.
I per supost no podem oblidar-nos d'ell, pels llocs de treballs que ha creat a Xàbia.

Anònim ha dit...

I com NO a la empresa "Xabiera" més coneguda: ECISA la que més coses "guapetes i precioses" han fet en el casc antic,arenal, etc... (i a on ha volgut) que per això manen de aquest poble. No vull oblidar-me de totes aquelles persones que ho han permès, un forta abraçada i demanar-los que ens deixen tranquils d'una P..a vegada. GRÀCIES

Anònim ha dit...

Un suport més per el Senyor Moragues Pons, que podria compartir-lo amb molts més personatges d'aquest poble, però crec que per la seua destacada trajectoria "ascendent" se'l mereix més que ningú.